مشاور پرورش شترمرغ

 

 

گوشت شترمرغ و ترکیبات موجود در آن

سرشار از منیزیم و روی

دارای میزان زیادی ویتامین B1 ، B2 ، C و A
دارای میزان چربی ، کالری و کلسترول بسیار پایین
گوشت شتر مرغ فاقد انگل می باشد (برعکس گوشت گاو که دارای برخی بیماری های انگلی است)
دارای ویتامین E (ویتامین E یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان ها می باشد)
 مقایسه ارزش غذایی گوشت شترمرغ با گوشت مرغ و گوشت گاو :
به دلیل مصرف بسیار بالای گوشت مرغ و گوشت گاو مقایسه ای دقیق از ویژگی های این سه نوع گوشت توسط دانشگاه Goce Delchev صورت گرفته است که به صورت خلاصه در جدول زیر برای کاربران گرامی نمایش داده ایم : 

نوع گوشت    میزان آب    میزان پروتئین    میزان چربی    میزان مواد معدنی
گوشت شترمرغ    ۷۴,۵۲    ۲۲,۶۲    ۰,۳۴    ۱,۲۲
گوشت مرغ    ۷۵,۵۸    ۱۷,۵۷    ۵,۲    ۰,۹۱
گوشت گاو    ۷۴,۲۱    ۲۱,۲۲    ۱,۸۹    ۱,۰۹
مقادیر قرار داده شده در جدول به صورت میانگینی از ازمایش های صورت گرفته حاصل شده اند . توجه به این مقادیر به صورت روشنی اهمیت فراوان گوشت شترمرغ را نشان می دهد. در این جدول میزان چربی گوشت شترمرغ بسیار کمتر از میزان چربی گوشت مرغ و گوشت گاو می باشد که برای سلامتی فاکتور بسیار مهمی می باشد. از طرفی مواد معدنی بالا و پروتئین بالا نیز از دیگر فاکتورهای مهم مورد بررسی قرار گرفته در این تحقیق می باشد. 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516


مشخصات

آخرین جستجو ها